Login
+Follow
Login

Träning + Helg = Sant

By fridalindfors on 2013.05.26 In Lite latjolajban Paddling

Tjänä.

Vilken fröjd att åter igen få paddla runt med min gamle gode röde vän. Blev ett lyckligt “paddla omkring och fjanta på”-pass idag igen. Man får börja lugnt om man varit borta från varann i två år.. I morrn blir det dock träning på rikt.

En liten historia om min paddling:

Började på kanotskolan i Luleå 2003, alltså var jag 10 vackra år gammal. Tror att min första tävling var när jag var ca 12-13 år, i Skellefteå (lite av en kamp mellan Luleå och Skellefteå). När jag sen blev 13-14 år började jag, som alla andra i kanotsporten, tävla i de lite större tävlingarna som alla i hela Sverige får vara med på. Jag var 14 år när jag körde mitt första SM. Sen dess har jag paddlat på fram till förra året då jag fick fullt upp med arbete i Skärgården hela sommaren. I år är dock SM på hemmaplan (Luleå) Vilket underlättar för mig som även jobbar i Skärgården i år igen.

Tävlingsgrenen Racingkajak går ut på att ta sig så fort som möjligt från A till B. KANONKUL! :D

bild (6)

Lördagsnöjet blev i alla fall:

1. jobba 2. gymma och på kvällskvisten 3.LÖPA. Jag Simon Isse och Anton. 19.30. Ormbergsbacken. Backen upp, fortsätta löpa längst ett cirkus 1 km lång slinga tillbaka till botten och: Backen upp igen. x4. Plus baklängesgång uppför backen och plankan. Kändes redigt. Att träna en lördagkväll är nästa samma känsla som att jobba OB-timmar. Det känns ba så extra bra.

Hade dessutom en fantastisk hejjarklack på toppen lett av några festande människor. De peppade oss, tog tid på oss, höll koll på varven OCH avslutade kvällen med en fenomenal uppvisning av deras lilla skalbaggsbil som rullade sig ner i leran för Ormberget. 5/5 svettiga sockar.

0 Responses to "Träning + Helg = Sant"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

+Follow
Kategorier Archives

Login