Login
+Follow
Login

Saltströmmen

By fridalindfors on 2013.05.21 In Lite latjolajban

Saltströmmen den 6 Juni – 9 Juni, woho! Följer med Pappa som ska dyka där men jag är lite för orutti, så för min del blir det till att jaga fisk och cykla runt som en fjant. Även mamma och Anna ska med så det blir en liten familjesemester. KULT! Kanske man kan leta upp något klättringsbart ställe? Vem vet. 25208_124017 26119_128029

Nåja. Dax att bege sig. Sitter i väntan på att snart få besöka Farbror “Stabiliseringsträning” (Förbjudet att kalla rehabträning för rehabträning..) på vårdcentralen. Hoppas he blir bra nu. Har haft min axel ur led tre gånger, varav den sista gången började göra ont även efter själva incidenten.

Kan dra lite kort om vad som har hänt med min axel:

1. Första gången axeln for ur led. Var på en kajaktävling i Jönköping och hade värmt upp dåligt, i starten ploppade den ur.

2. Roligaste gången. Solen sken och jag satt framför tvn och kollade när Marcus Hellner körde någon världscooltävling och jag blev sjukt sugen på att själv åka ut en sväng. SÅ, jag tog med mig vår hund för lite träning på isen och kopplade fast henne vid min midja. Men så fastnade min högra skida i ett hårt skoterspår och jag tappade balansen. Tog emot mig med staven så hastigt att axeln for ut led samtidigt som jag gjorde årets snyggaste faceplant och släpades efter hunden som fortsätter springa. HOHO vad glad jag var. Tog mig till en väg i närheten där min pappa kom och hämtade mig för att åka till akuten. Väl där kommer jag in gråtandes i pjukkor och skidutstyrsel samtidigt som Marcus Hellner går i mål som vinnare. haha alla garvade åt mig, inklusive jag själv.

3. Var och bouldrade i Bodö i Norge. Klättrade och hamnade i ett utsatt läge med axeln och ramlade ner. PLOPP. Så var skiten ur led. ;D

0 Responses to "Saltströmmen"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

+Follow
Kategorier Archives

Login