Login
+Follow
Login

Kicking Horse!

By fridalindfors on 2013.06.13 In Skidåkning Till fjälls

WOHOO! Det pirrar i min mage! Här sitter man i sin lägenhet.. MED ETT FIXAT LIFTKORT TILL KICKING HORSE!!! Vintern 2013/2014 kommer alltså spenderas i KANADA, närmare bestämt kommer jag, tillsammans med minst 2 av de skönaste personerna på planeten,  vara bosatta i den lilla byn/staden/samhället/guldorten Golden. Lyckan är total.

kki kk article-0-15E9D54E000005DC-521_634x417

Är det någon som har varit i Underbareland och har tips på boende/roliga saker/bästa åkningen/eller andra knasiga informationer, Hör gärna av er till mig!

Eller, vill DU kanske till och med vara en del av gemenskapen. Det roliga. Det fantastiska. Det snöiga. Hojta till och säg vad du heter, var du gör, vad du vill göra och vad din favvofärg är.

kanada

 

Men, roligheterna tar inte slut ännu! Utöver våra liftkortsinköp har vi även gjort en bedårande upptäckt i det lilla samhället… DET FINNS EN KLÄTTERHALL! Helt klart en upptäckt utöver det vanliga eftersom ryktena säger att Golden är en ministad. <3 Prisa gudarna!!! Då vet man vart man kommer hålla till resterande tid efter skidåkningen. Så. HIMLA. TAGGAD!

Hemsidan till deras lokal: http://www.dogtoothgym.com/

PEACE!

0 Responses to "Kicking Horse!"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

+Follow
Kategorier Archives

Login