Login
+Follow
Login

Kanota runt i Luleå Skärgård

By fridalindfors on 2013.05.20 In Paddling

Det bjussades på väder som hette Duga i helgen. Jag och Strömmingen tog varsin kajak under armhålorna och gjorde en heldagsfärd ute på det stora blå. På vår bisarra färd hade vi 2 hållplatser där vi stannade och smaskade i oss våra matsäckar. Gött med gorv. Fast börjar faktiskt bli less på gorv nu. Jag erkänner.

bild 4 (1)

Trots att jag övat flitigt på att ha solsting i Asien slog den till mot slutet av vårt äventyr. Tur nog har man kreativitet att bygga sig ett eget solskydd med hjälp av buffen och solglajjorna. 100% UVA och UVB skydd. Jag lovar.

bild 5

Gah, finns det något mer fagert än detta? Att cruisa runt i den Lulianska Skärgården by KAYAK. Behagligt.bild 1 (2)bild 2 (3)

Vår runda baserade sig  på 2o km = 2 mil = 20.000 meter. Ömmande händer och kropp från gårdagens klättring gjorde det hela ännu mer spännande.

bild 3 (1)

Fick äran att ilandsätta min kayak på den Heliga Ön, familjen Strömgrens ö. Är ruskigt avis på deras stuga som står i mitten på en liten ö, omringat av vatten från alla håll. mmmhhhh.. naaajs… (har inga bilder på den men använd fantasin för guds skull.)

Tackar för helgen som varit av kvalité utav dess like. <3

0 Responses to "Kanota runt i Luleå Skärgård"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

+Follow
Kategorier Archives

Login